Thermoflor Bright Buildings

To www.thermoflor.com

Prosjekter Norge

Oversikt over prosjekter

Hagesenter

Vi har bygget drivhus og hagesentre siden 1877 og vet at vekst og suksess ikke kun bestemmes av selve bygningen. Riktig beliggenhet, sortimentet, innredning og ruting i butikken er minst like viktig; disse elementene danner grunnlaget for din suksess og vekst.

Hageland hagesenter til brødrene Røsstad i Kristiansand er et godt eksempel på hvordan et eksisterende hagesenter kan moderniseres. En vellykket sammensmelting av den gamle og nye bygningen forsterkes ytterligere av det stilfulle interiøret som forbinder de ulike produktgruppene med hverandre.  Produktpresentasjonen ble nylig forbedret ytterligere, i samarbeid med Thermoflor "Store Concepts". Utendørs avdelingen er også forandret og innredet slik at den passer enda bedre til kundenes ønsker.

Hageland Kristiansand ble utpekt til det beste hagesenteret av medlemmene i den norske Hageland-kjeden. Thermoflor er stolt over å ha hjulpet til med nybygget, og over at de nå bidrar til den videre økningen av lønnsomheten som hagesenterspesialist.

Thermoflor har bygget og modernisert mange spesielle hagesentre i Norge, for eksempel Hageland Stord, Hageland Voss, Hageland Gjøvik, Hageland Levanger og Hageland Fredrikstad. Thermoflor var også ansvarlig for byggingen av filialer for kjeden Plantasjen, blant annet i Kongsberg, Skedsmo, Førde, Stjørdal, Bryne og mange flere.

Share!